Ühel päeval laekus järjekordne tellimus praekartulite näol. Kuna tavalised praekad on juba ammu end ammendanud, siis otsustasin googeldada enne järjekordset tegu praekaid ja teha seekord midagi teisiti. Nii hakkaski silma see siin: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=1580
Siin minu edition asjast:
Koostis:
- kartulit (väikeseid värskeid)
- 2 kuni 3 sl pruunistatud võid (tegelt panin törts õli ka)
- soola
- hakitud tilli
- hakitud küüslauku
Valmistamine:
Tükelda kartulid nii 3-4 cm tükkideks praepannile, kus on 2-3 sl pruunistatud võid. Tilk õli võib ka olla.
Praadimise ajal pööra kartuleid nii, et need muutuksid ümberringi pruuniks.
Praadisin kaane aga mõõduka kuumusega kuni valmis, retseptis räägitud ajast võib väheks jääda.
Küüslauku ja soola panin veid enne lõpetamist peale, nii said küüslaugutükid omapärased ja huvitavama maitse. Lõpuks tilli ka.
Väga hea vaheldus klassikalistele ühikapraekatele, tegu on hoopis teise söögiga 🙂